2018 Kadın Plaj Modası


Yazın coşkusu hepimizi iyiden iyiye sarmışken, biz de SokakMood olarak bu sezon plajları ele geçiren moda trendlerini yakından inceledik. Denizin, kumun, güneşin ve Bodrum’un keyfini sürerken şıklığınızdan da ödün vermek istemiyorsanız, bu yazımız tam sizlik!

Sezonun Öne Çıkanları
2018 plaj modasında her zevke, her tarza, her yaşa ve her vücut tipine uygun bir mayo-bikini modeli bulmak mümkün görünüyor! Bu sezon geçtiğimiz sezonların gözdesi düşük belli modeller, yerlerini yüksek belli bikini altlarına bırakıyor. Büstiyer tarzı bikini üstleri öne çıkarken, tek omuzlu Helenistik modeller ve Carmen kollu bikiniler de plajlarda kendilerine sıkça yer buluyor.


Plajlarda Retro Esintileri
Bu sezon plajlarda geçmişin moda trendleri hüküm sürüyor. Kroşe mayo ve bikiniler festival ruhunu deniz kenarına taşırken, neon renkler tüm göz alıcılığıyla plajlara enerji katmaya devam ediyor. Zarafeti ve sevimliliği bünyesinde aynı anda barındıran puantiyeler ve olmazsa olmaz çizgiler, modern yorumlarıyla yeniden karşımıza çıkıyor. Romantik fırfırlar ve floral desenler ise plajın romantik kadınlarını bekliyor.

Tek Parça Mayolar Tahtı Ele Geçiriyor
2018 yaz modasında geçtiğimiz sezonların gözdesi mayokiniler, yerlerini tek parça mayolara bırakıyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli desenler, renkler ve baskılar, rahat mayolarda can buluyor. Sadeliği ve rahatlığı tercih edenlerdenseniz, bu sezon tek parça siyah bir mayoyla havalı ve trend olmanız da mümkün görünüyor. 2018 sezonunun en öne çıkan mayo trendi ise hiç tartışmasız, uzun kollu mayolar!

Aksesuarların Doğaya Dönüşü!
2018 yaz sezonu, aksesuarlarıyla doğaya kucak açıyor. Özellikle hasır ve sepet çantaların altın çağını yaşadığı 2018 modası, bu hit parçaları plajlara da taşıyor. Doğal dokumalarla hazırlanan terlik ve sandaletler de, plaj modasında öne çıkıyor. Natürel şıklığınızı tamamlamak için ise imdadınıza hasır şapkalar yetişiyor! Yeni sezon bize, yaz mevsiminin vazgeçilmez aksesuarı hasır şapkaların pek çok alternatifini sunuyor. Modası kolay kolay geçeceğe benzemeyen bu şapka modelleri, 2018 plaj modasının da en trend aksesuarı olarak adından söz ettiriyor.

Ekstra Küçük Güneş Gözlükleri
Birkaç sezondur gittikçe küçülen güneş gözlükleri bu sezon XXS boyutuna ulaşıyor! Sezonun en hit aksesuarı olarak kendilerine yer bulan bu minimalist güneş gözlükleri belki gözlerinizi güneşten koruyamıyor, ama stilinizi en trend ve havalı şekilde tamamlıyor.

Kedi Kadınların Mevsimi
Son yılların en trend güneş gözlüğü modeli “Cat Eye” gözlükler, bu sezon da plajlara ağırlığını koyuyor. Bu yaz, Cat Eye bir güneş gözlüğünü edinmenin tam sırası!

“Altın” Çağ
Bir yandan plaj şıklığınızı tamamlarken, bir yandan da sezonun trendlerini takip etmek için gold takılardan yardım alabilirsiniz. Bu sezon altın detaylar sizi şıklık yarışında bir adım öne taşıyor!